Thursday, December 3, 2009

Untuk teman -teman setia

AKU lari seketika dari.. tajuk aku...

Buat semua teman...tatkala aku menggunjunggi blog semua....kadangkala sang nuff sleep..ada yg kluar.. kecuali satu blog yg aku singgah tidak menghampakan aku walaupun sang nuff tak muncul..BLOG IZZAH FARHANA....
setiap kunjunggan aku pasti aku memberi senyuman $mile pada nya....bermaksud $mile disini aku meng -klik 1 iklan bidvertiser dimana sang nuff tiada. Jadi kunjungan aku tak sia-sia......tak susah untuk klik.....Klik satu iklan dari BIDVERTISER..... PASTU TUNGGU HABIS DAN PADAMKAN......amat mudah............untuk semua member aku harap agar pasanglah dua atau 3 iklan selain nuff..




Sekurang-kurangnya setiap kunjungan tak sia-sia....selain google bidvertiser pun ada potensi...dalam penjanaan wang di internet.....

tak rugi untuk pasang dua iklan...
Sepanjang aku bergiat dalam nuffnangers ini hanya ada dua tiga blog sahaja yang mesang ads....lebih dari satu...harapan ku agar semua member nuff pasang iklan lain...Aku bukan nak ambil kesempatan ini....Tetapi ingin berkongsi sedikit pengalaman dari apa yang aku dah perolehi....

Keputusan di tangan anda....aku sekadar membuka ruang .....
Ini link untuk registrations..





u/p: sila daftar sebagi publisher...
Semoga kita sama-sama dapat manfaatnya...
wassalam..

3 comments:

sukiminna said...

alamak..aku dah pasang google ads lah..tak boleh pasang benda ni..sebab google dah bagitau kalau iklan yang seakan-akan serupa dengan google ads nanti google reject kita punya akaun

intan izani said...

oh kire status glitterati takkan berubah ke

Zat said...

Aku ada nuffnang.hehe

:)